Over Ons

 

Via simoon is een eigentijdse winkel in tweedehands kleding, accessoires en schoenen voor kinderen, dames en heren. Stap je binnen in de winkel dan zal je verrast zijn over de collectie die elke dag nieuwe items heeft. Voor een kopje koffie ben je altijd welkom. Kom je op de woensdagmorgen langs, tijdens de markt in het dorp, dan serveren wij een lekkere kletskop bij de koffie! De winkel ligt net iets buiten het centrum van Raalte, waar voldoende parkeer gelegenheid is.

Op zoek naar juweeltjes..

Ik ken veel mensen die zielsgelukkig worden als ze op een markt of beurs tegen een prachtige aanwinst voor hun interieur aanlopen. Ik ken de mensen en ik ken zeker ook het gevoel. Uiterlijk blijf je rustig maar inwendig maak je een vreugdedansje. Zelf heb ik al zo’n twintig jaar een grote passie voor tweedehands kleding en dan krijg je soms ook juweeltjes in de schoot geworpen. via simoon, wil je graag verrassen, inspireren en uitdagen om die passie met mij te delen. In een gastvrije omgeving (koffie en thee bij de hand) en met eerlijk en deskundig advies! Loopt jouw weg naar prachtige mode voortaan via simoon? Simone Slotman-Melenhorst

Wat doen we nog meer

Pronkstukken

In onze winkel vind je pronkstukken. Deze zijn bijzonder in kleur, stof en uniek in zijn soort. Je kunt ze vinden op het speciale “pronkstukkenrek”. Fraaie artikelen uit bijzondere collecties worden speciaal geprijsd.

Scoor jij een juweeltje van dat rek? Dan heb je het recht om er mee te pronken!

Huisvlijt

Je hoeft niet naar de kunst- of modeacademie te zijn geweest om de mooiste creatie te kunnen maken. Wij vinden deze stukken heel bijzonder! In de winkel krijgen zelfgemaakte kledingstukken en sieraden een prominente plek!

logo-circle
T. 06 13 65 79 15
E. info@viasimoon.nl